Първоначално публикувано от Ivanov_
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЕ заради такива като вас Алфа има лошо име. И скапаните ни пътища. Пишат, колкото да напишат нещоAlfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДа, точно тази трябва да сложи! И да не прави компромиси
Една камара глупости изписа а всичко щеше да е точно, ако просто не се беше обаждал.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеСамо дето не разбрах кой от колегите по-горе е казал да слага универсална сонда. Дадоха каталожен номер на момчето без никой да споменава, че има други по-евтини варианти.
Comment
-
Именно затова питам тук за каталожен номер, за да знам какво да взема.
@ecotronic благодаря!
Сондата с МЕС ми дава стойности м/у 0.2х и 0.3х V, но за да съм сигурен оставих колата в сервиз, за второ мнение. Да се надявам, че докрая на деня ще ми потвърдят дали тя е виновника.
Sent from my Lenovo A6000 using TapatalkSport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщениеИменно затова питам тук за каталожен номер, за да знам какво да взема.
@ecotronic благодаря!
Сондата дава стойности м/у 0.2х и 0.3х, но за да съм сигурен оставих колата в сервиз, за второ мнение. Да се надявам, че докрая на деня ще ми потвърдят дали тя е виновника.
Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Сега ми остана малко време да напиша. Сондата, посочена от философа, е точно тази, която колегата трябва да купи. Проблемът е, че тя е скъпа, не винаги я имат и обикновено искат поръчка да се направи (от опит). И поради тази причина те предлагат универсалната - имат я, по-евтина е. Ама тя не върши добре работа.
Е, надявам се сега поне някой да ме е разбрал
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеСега ми остана малко време да напиша. Сондата, посочена от философа, е точно тази, която колегата трябва да купи. Проблемът е, че тя е скъпа, не винаги я имат и обикновено искат поръчка да се направи (от опит). И поради тази причина те предлагат универсалната - имат я, по-евтина е. Ама тя не върши добре работа.
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеВ магазините го казватAlfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеДа, обаче се изказа доста остро - "заради такива като вас Алфата има лоша слава в България". А после каза и това:
Не разбрах ecotronic и zlobich каква вина имат за това, че магазинерите обичат да набутват клиентите си само и само да им вземат парите.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеСега ми остана малко време да напиша. Сондата, посочена от философа, е точно тази, която колегата трябва да купи. Проблемът е, че тя е скъпа, не винаги я имат и обикновено искат поръчка да се направи (от опит). И поради тази причина те предлагат универсалната - имат я, по-евтина е. Ама тя не върши добре работа.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение120лв. ако са много, то значи човека не е за Алфа. И тази сонда се намира под път и над път.
Comment
-
Пробвай някой път. Не боли. Обещавам.
п.п. Между другото това за центробежната сила сега го видях и много ми хареса.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеп.п. Между другото това за центробежната сила сега го видях и много ми хареса.
И сега чакаме някой от тях да се появи във форума за да ни я разясни
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment